Μαριναρισμένη φέτα με σκόρδο και μυρωδικά

Κόβετε τη φέτα σε μεγάλους κύβους και την τοποθετείτε σε στρώσεις μέσα σε βάζο. Ανάμεσα στις στρώσεις πασπαλίζετε σκελίδες σκόρδου, μυρωδικά της αρεσκείας σας, όπως ρίγανη, θρούμπη και δενδρολίβανο, και πιπέρι ή κόκκους πιπεριού.

Γεμίζετε το βάζο με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αφήνετε τη φέτα να μαριναριστεί. Με τον τρόπο αυτό η φέτα θα συντηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Τηλ: +30 27460 24250
Fax: +30 27460 24121