Ψάρι ψητό στη λαδόκολλα με ελαιόλαδο και ντοματίνια

Καθαρίζετε και  πλένετε το ψάρι και το αλατοπιπερώνετε μέσα έξω. Το τοποθετείτε σε ταψί πάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα.

Κόβετε σε ροδέλες ένα κρεμμύδι και ένα πράσο και μισή πιπεριά.
Τοποθετείτε το κρεμμύδι, το πράσο, την πιπεριά και μερικά ντοματίνια πάνω από το ψάρι.
Το περιχύνετε με τον χυμό μισού λεμονιού και με 6-8 (ή παραπάνω, ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού) κουταλιές ελαιόλαδο.

Κλείνετε τη λαδόκολλα και βάζετε το ψάρι να ψηθεί στον φούρνο σε δυνατή φωτιά.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Τηλ: +30 27460 24250
Fax: +30 27460 24121