Η εταιρεία "Σελλάς Ελαιόλαδα"

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείται στον κλάδο χονδρικού εμπορίου ελληνικού ελαιολάδου συμβατικής και βιολογικής καλλιέργειας και προσφέρει πιστοποιημένες υπηρεσίες επεξεργασίας, τυποποίησης και αποθήκευσης ελαιολάδου.

Στις αρχές του 2011 παρουσιάσαμε το δικό μας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ακολούθησε μια σειρά τυποποιημένων ελαιολάδων με την ετικέτα ΣΕΛΛΑΣ.

Οι εγκαταστάσεις μας

Διαθέτοντας εμπειρία και γνώση ετών, διασφαλίζουμε την ποιότητα στα φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου.

Ελέγχουμε τη διαδικασία παραγωγής στον ελαιώνα και τον χειρισμό του προϊόντος στο ελαιοτριβείο, τη διακίνηση και την τυποποίηση, καθώς και τη φύλαξη του ελαιολάδου. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής και εμπορίας, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές.

Εμπορία και Εξαγωγές

Ασχολούμαστε με την εμπορία, τη διακίνηση, τη φύλαξη και την τυποποίηση ελληνικού ελαιολάδου. Συνεργάζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες τυποποιημένου ελαιολάδου στην Ελλάδα και με μεγάλους οίκους της Ιταλίας και της Ισπανίας καθώς και με την Γερμανία, την Αίγυπτο, την Κίνα και τη Ρωσία.

Σήμερα, αναπτυσσόμαστε δυναμικά σε νέες αγορές με τη δημιουργία μιας νέας σειράς τυποποιημένων προϊόντων ελαιολάδου, την οποία με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε στην διεθνή και εγχώρια αγορά.

Πιστοποιημένο προϊόν

Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης και τυποποίησης μας στη Νεμέα, καθώς και η παραγωγική διαδικασία του ελαιολάδου μας, έχουν πιστοποιηθεί από τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφαλείας Τροφίμων με ISO-22000:2005 και από τα Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας με ISO-9001:2008 από την BUREAU VERITAS.

Η άδεια εμπορίας βιολογικού ελαιολάδου της εταιρείας έχει πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Τηλ: +30 27460 24250
Fax: +30 27460 24121